Производство на пликове

Всяка индустрия се нуждае от различни видове пликове. Нашите възможности в производството на различни по размер и материал, пликове са над средното ниво на нашия пазар. Иновации в производството на пликове ни позволява да произвеждаме висококачествени пликове с цип лента и постоянни пликове за продукти със специален статут и продукти с широк спектър от приложения.

Стандартни

Стандартни пликове за използване в различни индустрии - страна лепени чанта ръкав тип плик с дънни плисета и странични плисета.

Стоящи пликове

Технология, която позволява на стандартни пакети с по-ниски всъщност седят без деформация на чантата или съдържанието на продукта. Допринася за визуално и естетически смисъл на опаковката. Широка гама от приложения в различни области.

Пликове с цип

Иновативна технология, която позволява плика да се използва многократно, чрез провеждане на дълъг срок на годност на продукта, дори и след отваряне на опаковката. Ефективност на цип лента позволява използването на технологията в различни индустрии.

Ръкави

Ръкавите са подобрена версия на гъвкавия маркер. Използването на термоусадъчни материали позволяват ръкава да се свие в различен размер и форма на бутилката и други продукти. Възможност за покриване на целия продукт дава по-голяма активност за производството на високо качество и иновативен дизайн.