Печат без употреба на клишета

Първата в БЪЛГАРИЯ иновативна технология комбинираща най-доброто от различните видове печат. Отпечатаното изображение е с висока резолюция без притеснения по отношение на размера на точката и без скъпите цилиндри за дълбокия печат и деформирането на фотополимерните форми при флексо печата.

Иновативен печат

Съвременните технологии за печат върху гъвкави материали дава възможност да се печата БЕЗ УПОТРЕБАТА на клишета и цилиндри, за разлика от другите познати технологии като флексо печат и дълбок печат.

Без минимални количества

Организацията на нашият производствен процес съчетава висока производителност и гъвкавост на цифрови и конвенционални машини, което ни позволява да отпечатваме ОТ ЕДНА ОПАКОВКА до ГОЛЕМИ ОБЕМИ продукция. Което дава възможност да се правят демо или мострени опаковки и етикети.

Високо качество на печат

Ние знаем, че качеството на продукта е от ключово значение за успеха на нашите клиенти, затова предоставеният от нас печат е с качества на дълбокия печат и В ПЪТИ ПО-ДОБЪР в сравнение с флексо печата.

Индивидуалност

Машините ни позволяват да експериментираме без да се съобразяваме с количеството визии на отпечатваните продукти. Можем да отпечатаме и персонализираме със различен дизайн или номерация всяка една опаковка или етикет възложен ни за печат.